WELKOM THUIS

Welkom thuis bij Ravelijn.

Onze residentie Ravelijn staat momenteel nog in de steigers en zal in september 2019 de eerste bewoners onthalen. De site is uitstekend gelegen in het landelijke Zoutleeuw, vlakbij het historische stadscentrum.

De naam Ravelijn verwijst naar de aarden verdedigingsgordel die de stad in de middeleeuwen bescherming moest bieden en die aan de site grenst.

Ravelijn biedt u de keuze uit diverse en gevarieerde woon-, zorg- en begeleidingsformules:

  • Het herstelverblijf biedt aan jong en oud de mogelijkheid om te revalideren na een operatie, of om mensen die lijden aan een ernstige aandoening tijdelijk extra zorgen te verlenen tot ze weer naar huis kunnen;
  • De assistentiewoningen zijn allicht de beste optie indien u nog zelfstandig kunt leven, maar toch het comfort van een veilige woonomgeving, meer sociale contacten en een grotere geborgenheid op prijs stelt;
  • Het woonzorgcentrum daarentegen is aangewezen wanneer meer zorg nodig is;
  • Voor een tijdelijk verblijf met professionele zorgomkadering is het centrum voor kortverblijf dan weer de meest voor de hand liggende oplossing.

De stap zetten naar een woonzorgcentrum of een assistentiewoning is niet vanzelfsprekend. Wij streven er daarom naar om een veilige en comfortabele omgeving te creëren waar u zich echt thuis kan voelen en waar uw naaste omgeving nauw betrokken blijft. Wij respecteren ieders mening en begeleiden u met een aangepaste zorg, afgestemd op uw gezondheid en wensen. Professionalisme, vriendelijkheid, respect en een warm welkom zijn onze kernwaarden.

Aarzel niet ons te contacteren indien u meer info zou wensen. Wij staan altijd voor u klaar.

Kathleen Moons, Directeur

Zorgcentrum Ravelijn is een initiatief van de groep Anima Care.